Grennaskolan Logo

Övrig personal

Anna Börjesson

Anna Börjesson

Kökschef

Telefon 0390-332 20

E-post anna.borjesson@grennaskolan.se

Jag började på skolan hösten 2004. Jag har en  bakgrund inom restaurangbranchen med en  2- årig livsmedelsteknisk utbildning. Jag började som 17-åring på mitt första arbete som kallskänka. Jag fortsatte sedan att arbeta inom restaurang i 10 år. Därefter började jag läsa igen på vuxengymnasiet med bla. it och matematik, under 2 terminer. Sedan hoppade jag på en ettårig trädgårdsutbildning på Tenhults naturbruksgymnasium. Under 3 år arbetade jag som kyrkogårdsarbetare på Dunkehalla kyrkogård i Jönköping. När jag och min man flyttade till Gränna 2003 började jag först som vikarierande kokerska på Ribbaskolan. Ett år senare fick jag möjlighet att börja på Grennaskolan som kock. Mina största intressen är att resa och arbeta i trädgården.

Siv Törnkvist

Anette Eliasson

Lokalvårdare

Telefon 0390 - 332 21

E-post anette eliasson@grennaskolan.se

Mig träffar ni på Grevegården, Postiljonerna och Borgmästargården. Förutom lokalvård har jag tidigare i mitt yrkesliv arbetat som frisör, med försäljning och som ekonomiassistent. Jag har läst friskvård och massage ett år, så när jag blev tillfrågad om att vara hälsoispiratör för personalen tackade jag ja till det. Här på Grennaskolan känner jag mig som hemma och trivs väldigt bra med elever, personal och miljö. Min fritid ägnar jag åt min man, barn och barnbarn och en del tid går åt för båt- friskvård och friluftsliv.

Anne-Louise Zoffel

Anne-Louise Zoffel

Lokalvårdare

Telefon 0390 - 332 21, 070 - 584 90 77

E-post anne-louise.zoffel@grennaskolan.se

Inge Adolfsson

Henrik Hjalmarsson

Vaktmästare

Telefon 0390- 33222

E-post vaktmasteri@grennaskolan.se

Jag är vaktmästare på Grennaskolan sedan 1993. Tidigare arbetade jag inom elektronikbranschen. Jag trivs mycket bra med vaktmästerijobbet som innehåller många varierande och intressanta arbetsuppgifter, det är dessutom trevligt att möta alla elever och personal på skolan. Jag bor med min fru på en liten gård utanför Gränna där jag tycker om att pyssla i trädgården och vara nära naturen. Jag vistas mycket i skog och mark eftersom mitt stora intresse är jakt och fiske.

Börje Walfridsson

Torgny Andersson

Vaktmästare

Telefon 0390-33233

E-post vaktmasteri@grennaskolan.se

Grennaskolans Riksinternat

Box 95

563 22 Gränna

mail: info@grennaskolan.se

tel +46 (0)390 33200


Följ oss på: